Å avslutte en overvåkingsøkt er det siste trinnet i overvåkingsperioden. For å lukke økten på riktig måte og sikre at alle data lastes opp til en fullstendig rapport, må avslutningsprosessen fullføres.
Avslutningsprosessen består av å overføre eventuelle gjenværende data fra WellPD-enheten og laste dem opp til skyen, slik at overvåkingsdataene er komplette før enheten returneres.
Avslutningsprosessen fullføres direkte i appen og følger en kort veiledet prosess.
Starte avslutningsprosessen
Når det er på tide å avslutte en overvåkingsøkt, sender appen automatisk et varsel som angir at økten er avsluttet og at avslutningsprosessen kan begynne.
Ved å åpne varselet starter avslutningsprosessen i appen.
Laste opp øktdataene
Prosessen begynner på skjermbildet «Klar til innsending». Når du trykker på «Neste», overfører appen automatisk data fra WellPD-enheten og laster dem opp til skyen.
Dette trinnet tar vanligvis noen minutter. Det kan ta lengre tid hvis enheten inneholder flere dager med lagrede data.
For å bidra til å forkorte denne prosessen må du sørge for at det er en konstant tilkobling mellom WellPD-enheten og smartphone gjennom hele overvåkingsperioden. Dette gjør at data kan lastes opp fortløpende, og unngår at en stor mengde lagrede data må overføres på slutten.
Under opplastingsprosessen er det viktig å:
- Sørge for at WellPD-enheten er ladet.
- Holde WellPD-enheten nær telefonen
- Holde appen åpen
- Sørge for at telefonen har en aktiv internettforbindelse
- Sørge for at Bluetooth er aktivert på telefonen, og at enhetene er koblet til
Under dataopplastingen blinker LED-lampen på WellPD-enheten blått og hvitt.
Vellykket synkronisering
Når dataopplastingen er fullført, vises en bekreftelse som angir at alle data er lastet opp.
På slutten av opplastingen blinker LED-lampen på WellPD-enheten hvitt én gang, og deretter slås LED-lampen av.
Når opplastingen er fullført, logger appen deg automatisk ut.
Synkroniseringsfeil
Hvis det oppstår en feil under dataopplastingen, viser et varsel og appen at prosessen ble avbrutt.
Hvis dette skjer, gjentar du avslutningsprosessen ved å følge instruksjonene på skjermen til opplastingen er fullført.