Jos peruutit WellPD-tilauksesi automaattisen uusimisen ja muutit mielesi, voit ottaa sen uudelleen käyttöön ennen laskutuskauden päättymistä.
- Kun peruutat tilauksesi, automaattinen uusiminen poistetaan käytöstä, mutta tilauksesi pysyy aktiivisena laskutuskauden loppuun asti.
- Kun laskutuskausi päättyy, tilauksesi ei ole enää aktiivinen, ja sinun on ostettava uusi tilaus WellPD-tilisi Subscription-widgetistä.
- Jos WellPD-tilisi sähköpostiosoite eroaa ostajan sähköpostiosoitteesta, näet painikkeen Learn how to manage subscription painikkeen Manage subscription sijaan. Lisätietoja on artikkelissa WellPD-tilauksen hallinta käyttäjän puolesta.
Automaattisen uusimisen ottaminen uudelleen käyttöön:
- Siirry WellPD-tilisi Subscription-widgetiin ja napsauta Manage subscription.
- Tilausten hallintakumppanimme sivu avautuu uuteen välilehteen.
- Napsauta Renew plan.
- Tarkista uusimisen yhteenveto ja vahvista napsauttamalla uudelleen kohtaa Renew plan.
Kun uusiminen on vahvistettu, tilauksesi uusiutuu automaattisesti kuukausittain tai vuosittain.
Jos sinun on päivitettävä laskutustietosi, katso WellPD-laskutustietojen päivittäminen.